Debatmøde med Mathilde Falch

Glæd jer til en nærværende og musikalsk debat i selskab med musiker Mathilde Falch.

I sine populære “fortællekoncerter”, som er et mix mellem sine egne sange og sin personlige historie med psykiatri og misbrug, fortæller Mathilde Falch gribende om at komme over på den anden side, hvor sangskrivningen og musikken fik afgørende betydning.

Vi stiller til denne debat skarpt på hvordan man kan bruge sin kreativitet og kunst til at komme sig efter psykisk sygdom.

Deltagerne kan forvente en aften med masser af nærvær og høj kvalitet

Om Mathilde Falch:
Da hun er 16 år udvikler Mathilde Falch en alvorlig spiseforstyrrelse, og begynder at misbruge alkohol og stoffer og cutte sig selv. I dag er hun kommet ud på den anden side og har lært at håndtere sin svære fortid. Sammen med Landsforeningen SIND har Mathilde Falch et tæt samarbejde, og Mathilde bliver i 2015 udnævnt som ambassadør. Det har stor betydning for Mathilde Falch at sætte fokus på psykisk sårbarhed og at være med til at nedbryde tabuerne deromkring, og man møder hende også som solist/foredragsholder ved arrangementer, der netop har fokus på denne side af livet.

Mathilde Falch er sangerinde og sangskriver med tre albums og en EP bag sig. Mathilde er datter af den kendte musiker Michael Falch og er opvokset i et bardomshjem, hvor der altid var gang i musikken og sangskrivningen. Mathilde lærte at spille klaver og tværfløjte og begyndte meget tidligt at skrive egne sange, men hun får først modet til selv at synge dem, da hun tager på efterskole.

I 2009 pladedebuterede Mathilde Falch med singlen “Måske om 5 år”, men inden da har man allerede kunnet opleve hende live både som soloartist og med eget band på de mindre klubscener i Danmark. Senere på året stiftede Mathilde Falch sit eget pladeselskab, Just For The Record. Navnet bliver valgt efter en afstemning på Facebook, hvor fans kommer med forslag til navnet, og Just For The Record (foreslået af komikeren Lars Hjortshøj) vandt stort. Det er typisk for Mathilde Falch at involvere sine fans i de ting, hun foretager sig.


Undervisningssted

Fountain House
Teglværksgade 22
2100 København Ø
Kantinen

Praktisk information

Hold nr:
22003
Første møde:
09.06.22 kl. 16:00
Mødegange:
1

Pris

Almen
DKK 125,00
Handicap
DKK 50,00
Handicap øvrige kommuner
DKK 50,00
PEA Handicap Kbh
DKK 50,00
PEA Øvrige Kommuner
DKK 50,00
  • Torsdag 09.06.22 kl. 16:00 - 17:40

    Sted: Fountain House
    Teglværksgade 22

    Lokale: Kantinen