Medarbejdere

Henriette Norre Bundgaard

Aftenskoleleder

Henriette er skoleleder i Aftenskolen i Fountain House. Hun er cand.mag i Religionshistorie og Teatervidenskab og uddannet yogalærer, og så brænder hun for at lave læringsfællesskaber og folkeoplysning.
"Jeg ser en særlig glæde hos mennesker, når de gør noget, de har lyst til; noget, der interesserer dem. Og jeg tror på, at man skal have noget til sjælen og hjertet, for at der kan ske en heling, en recovery."


Når man glemmer sig selv gives der plads til ny viden.

Henriette Lykke

Fotograf

Underviser i Foto med nye øjne og Fotokunst.

Henriette Lykke har en BA(Hons) i fotografi fra Akademiet FAMU i Prag og er certificeret Art Spirit Coach fra Danish Institute of Art, Spirituality and Communication. Undervisningserfaring: unge på Global Fotoskole og KUBA, psykisk sårbare på Aftenskolen i Fountain House og kursister med nedsat funktionsevne på AKU Center Ejegod. Workshops i "Fotografiets Forunderlige Verden". Foredrag og kompetenceudvikling i brugen af kunst og kreativitet i livskriser. Udstillinger i Armenien, Polen, Tyskland, USA, Tjekkiet og Danmark.

"Jeg brænder for recovery og healing igennem kunstneriske udtryk og mener, at hvert menneske har en interessant historie, andre kan lære af."

Kristian Lova Matthisen

Musiklærer

Underviser i Rock Samspil og Engelsk.

Helle Merete Brix

Forfatter og journalist

Underviser i Kreativ skrivning og Livshistorier.

Rikke Volf

Billedkunstner og psykoterapeut

Underviser i Tegning og maling.

David Springborg

Professionel guitarist og producer

Underviser i Guitar & sang + indspil og udgiv en sang.

Krystyna Kowalski

Traumesensitiv yogafacilitator, sociolog og terapeut

Underviser i Sensitiv Yoga og Mindful Yoga & afspænding.

Nina Schack Kock

Uddannet i Kreativ Skrivning v. Royal College of Art, London

Underviser i kurset "Skriveværksted".

Clara Tange

Cand.mag. i Teatervidenskab og Performancestudier

Underviser i Drama.

Charlotte Selvig Svensen

Tegner, illustrator og formidler

Underviser i Eksperimenterende tegning og Akvarelmaling.

"Jeg er kunstner og kunstnerisk formidler. Jeg har en diplom i Kunst- og kulturformidling for børn og unge samt 15 års erfaring i lilleskoleverdenen med alt, hvad det indebærer af kunstneriske processer, improvisation, kreativitet og samskabelse.

Siden 2014 har jeg arbejdet med tegning, akvarel og collage, som jeg kombinerer på forskellig vis i udviklingen af eget udtryk. Jeg udstiller og skaber udstillinger i kunstforeninger, på åbne cencurerede udstillinger og i kunstnerfællesskabet 4i.

De erfaringer, jeg gør mig, anvender jeg i min formidlingspraksis, og mit mantra er: lad os prøve det! Jeg arbejder derfor med mange teknikker og en eksperimenterende tilgang, der ind i mellem lader mig opdage nye veje sammen med kursisterne. At gå ind i det kunstneriske rum og lade materialerne styre kan være en lise for sjælen, og jeg er en rummelig guide i det.

Det er en passion for mig at skabe plads til kunsten og dens processer i alle menneskers liv på den ene eller anden måde."

Jesper Bering

Cand.mag. i Filosofi med Historie som sidefag

Underviser i Filosofi.

"Jeg er cand.mag i filosofi med historie som sidefag. Min passion for filosofi stammer fra en undren over livets store spørgsmål, og jeg fascineres af hvordan tusinde år gamle tanker stadig er relevante og aktuelle den dag i dag."

Morten Heiberg Kjær

Cand.mag. i Dansk samt Filosofi og Videnskabsteori fra RUC

Underviser i politisk filosofi og eksistensfilosofi.

Marianne Johnstad-Møller

Strikdesigner og kunstner.

Underviser i Håndarbejde.

"Siden jeg var 6 år gammel, har jeg brugt mine hænder og udtrykt mig i tekstil inspireret af mine bedstemødre og tanter, der lærte mig forskellige håndarbejdes teknikker.

I dag arbejder jeg med tekstil i mit værksted som kunstner og kunsthåndværker.

Det er en stor glæde for mig at dele ud af min kunnen og erfaring. Jeg bestræber mig på at hjælpe, støtte og udfordre hver kursist, hvor vedkommende nu er. Det være sig teknisk, kreativt, kunstnerisk eller måske bare til at opleve glæden og roen ved hændernes langsomme gentagelser, der skaber noget smukt og synligt.

Jeg er uddannet tekstildesigner med speciale i strik fra Danmarks Designskole. Inden da arbejdede jeg med tøj, designede og syede kollektioner til mænd og kvinder og brudekjoler på bestilling, samt arbejdede med kostumer til teater og dans."

Rikke Rønneberg

Psykomotorisk terapeut og psykoterapeut

Rikke underviser i Mentalisering.

"Jeg har i mere end 20 år arbejdet med mennesker, kontakt og udvikling. Jeg er oprindeligt psykomotorisk terapeut og sidenhen uddannet psykoterapeut. 

Jeg elsker at undervise og brænder for de inspirerende og gode snakke, som opstår, når vi taler om, hvorfor vi mennesker reagerer, tænker og føler, som vi gør. Jeg er et rummeligt og varmt menneske, som synes, det er vigtigt at kunne se forskellige perspektiver - også selv om jeg ikke nødvendigvis er enig. Jeg holder meget af Fountain House og kan rigtig godt lide at komme i huset. Min tilgang til den menneskelige sind er åben, og teoretisk er jeg begejstret for den neuroaffektive udviklingspsykologi og den psykodynamiske tilgang."

Kasper Nesager

Freelancejournalist, forfatter, cand.merc.(fil.), SOSU-assistent og rehabliteringsmedarbejder

Underviser i Podcast.

Tanja Ærtebjerg

Blomsterbinder

Underviser i Blomsterbinding.

"Jeg er florist og trækrammer med egne blomsterbutikker/-design igennem 25 år med bæredygtighed i højsædet ud fra sæson, materialer og CO2-fodaftryk. Blomster er levende, og at arbejde med dem er terapeutisk og bringer glæde - både for giver og modtager."

Sidse Møller

Keramiker

Sidse underviser i Keramik.

Tanja Liv Møller

Qigong-instruktør

Underviser i Qigong.

Tanja er uddannet Qigong-instruktør hos både Torben Riff og Lars Christian Schmith og har fulgt Lars' undervisning gennem flere år.
Derudover har hun været i Kina to gange for at gå dybere ind i forståelsen af energiens bevægelser. Første ophold hos mestrene Lou Mei Juan og Zhou Da Zhu. Derefter et ophold på et Shaolin Kloster hos shifu Shi Yan. Derudover er hun også yogalærer og underviser til dagligt i Qigong og yoga i sit nærområde.
"Qigong er for mig den største passion i mit liv, og det er det jeg brænder for. Denne bevægelsesform giver en enorm ro, indre styrke, energi og nærvær."

Rikke Hostrup

Billedkunstner

Underviser i Keramik.

Rikke er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze i 2003. Siden da har hun undervist børn og voksne i kunst på bl.a. Louisiana, Ungdomsskolen og FOF.

"Mit eget kunstneriske arbejde har siden 2016 været imod skulpturer i keramik. Min tilgang til undervisning er, at det skal være sjovt og eksperimenterende. Der er ingen rigtig måde at være kreativ på, men der er grundteknikker, som kan hjælpe en til at udtrykke sig."

Petra Olesen

Make up-artist, hårstylist, kropsbehandler og negleteknikker

Underviser i Make up.

Petra er make up-artist, hårstylist, kropsbehandler og negleteknikker. Hun arbejder ligeledes som traumasminkør hos Beredskabsstyrelsen. En anden stor passion er hendes arbejde som misbrugsrådgiver og mentor for unge, som har det svært.

dof