Hvem er vi?

Bestyrelsen består pt. af:

  • Ulrik Green, formand og medlem af Fountain House

  • Peter Loidl, medlem af Fountain House

  • Lene Svingel, medlem af Fountain House

  • Henriette Lykke, underviser

  • Kristian Lova Matthisen, underviser

  • Lars Peter Nielsen, medlem af Fountain House

  • Bo Moseby Jensen, Kursist repræsentant og medlem af Fountain House

* GENERALFORSAMLING D. 22. MAJ. Kl. 13.30

---------------

Kunne du tænke dig at være en del af vores bestyrelse søger vi pt nye kræfter.

Du kan med fordel have arbejdet indenfor psykiatrien. Og har du lavet bestyrelsesarbejde før er det lige i øjet. Det vil også være en fordel at du har øje for tal og evt kender til folkeoplysningsloven.
Vi er en bestyrelse der hidtil har været drevet primært af medlemmer og interessenter af Fountain House. Men vi ønsker højt at få kræfter og indput fra personer udenfor huset. En som kan se værdien i at være en bærende kraft for en aftenskole der skaber stor glæde for rigtig mange psykisk sårbare.
Vi laver udelukkende det der indenfor folkeoplysningsloven kaldes  handicapundervisning. Vores målgruppe er psykisk sårbare. Vi tilbyder ca 100 kurser om året. 10 debatarrangementer. Vi har i gennemsnit 120 kursister der går hos os om ugen. Til debatarrangementerne har vi ca 400-500 besøgende om året.
Vi har 12-15 undervisere tilknyttet og en deltidsansat skoleleder + en masse frivillige kræfter der også er tilknyttet Fountain House.
Derudover arrangerer vi hvert år sommerdaghøjskole.
Bestyrelsesarbejdet er frivilligt. Det er super vigtigt at du kan se dig give dig hen til arbejdet ikke kun for en periode da der er brug for stabilitet og engagement over tid.
Vil du være med til at gøre en forskel?
Kontakt da skoleleder Henriette Norre Bundgaard på 42213478