Debatmøder

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Kunsten at gendyrke med Persille ingerslev 28‑10‑2021 16:00 Tor Fountain House Persille Ingerslev
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kunsten at gendyrke

Kom og oplev Persille Ingerslev fra "Persilles hjemmedyrk" når hun besøger Aftenskolen i Fountain House. Her vil hun fortælle om hvad gendyrk er, samt gennemgå en lang række helt almindelige grøntsager du sandsynligvis i forvejen har i dit køkken, som du let kan gendyrke, enten i haven, i højbedet, på altanen eller direkte i vindueskarmen.

Persilles udgangspunkt for at lære at gendyrke, var angst, depression og stress og hun har været hele møllen igennem i det kommunale aktiveringssystem, en mølle hun er modstander af, idet hun synes det gør folk til et produkt, fremfor til mennesker.

Hvem er Persille Ingerslev?
Persille er klog, sjov, velformuleret og inspirerende. Hun ved noget om, hvad det vil sige at have det svært, og hun ved noget om, hvordan man kan få det bedre.
Persille er foredragsholder, forfatter, frøsamlerinde og frem for alt ekspert i gendyrkning. Persille er datter af skuespillerparret Jess Ingerslev og Inger Hovman og var selv skuespiller som barn. Som ung blev hun ramt af angst, og efter det fulgte en lang periode med voldsom angst og depression, som du kan høre mere om her.
Foredraget er fra kl. 16-18 med indlagt pause og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, tage noter og komme godt ind i fænomenet ”Gendyrk”.

Persille siger selv at gendyrk er gratis mad, grøn omstilling, haveterapi i egen vindueskarm, mindskning af affaldsmængden foruden at være sundt – hendes personlige rekord er at spise de samme forårsløg 11 gange + at få frø til videre såning, så der er både penge at spare og endnu flere salater og pizzatoppings til hele familien. Alle kan gendyrke, hvad end de er 5 år eller 95.

Så kom og oplev noget menneskeligt som samtidig også er grønt.

ARRANGEMENTET ER ÅBENT FOR ALLE!

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21016
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 28-10-2021 16:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Persille Ingerslev
Priser:
Handicap DKK 50,00
PEA (Handicap) - KBH DKK 50,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK 50,00
Almen DKK 125,00
PEA KBH (Almen) DKK 100,00
PEA Andre kommuner (Almen) DKK 100,00
Når kunsten flytter hjemmefra - sammen med angsten med Frida Jacobi 18‑11‑2021 16:00 Tor Fountain House Frida Jacobi
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Når kreativiteten flytter hjemmefra - sammen med angsten.

"Hvorfor det kan være en nødvendighed at komme ud i verden med sin kreativitet, og hvordan man gør - selvom man er bange!

Kan man blive psykisk sårbar af ikke at folde sin kreativitet ud og vise den frem?

Sanger og sangskriver Frida Jacobi har en formodning om, at det kan skabe stress og angst ikke at komme ud med sine kreationer og vise dem for et publikum. Hvis man forbliver alene med sin kunst og ikke får den feedback og støtte til yderligere dygtiggørelse indenfor sit felt, som man har behov
for, kan der opbygges et indre pres. For nogen kan det at komme op på scenen - selvom det er svært - give den tiltrængte ilt til at leve et tilfredsstillende og balanceret liv. Scenen er her også ment som et symbol på den platform, kunsten skal boltre sig på, når den skal vises frem - og eventuelt sælges.
Med andre ord: Der hvor kunsten flytter hjemmefra og møder verden!

Men udover at det kan skabe stress og angst at brænde inde med sin kreativitet, kan det medføre yderligere psykisk belastning ikke at finde ud af, hvordan man så kommer ud i verden med sine kreationer. Der er sjældent en lige vej, og man er som oftest helt alene i processen. Der er derfor et kæmpe
potentiale i, at mennesker lærer - og støttes til - at færdiggøre kreative produkter og vise dem for et publikum. Både potentiale i form af bedre trivsel for den enkelte, men også økonomisk, hvis der kan skabes en indkomst på det kreative produkt.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21017
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-11-2021 16:00
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Frida Jacobi
Priser:
Handicap DKK 50,00
PEA (Handicap) - KBH DKK 50,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK 50,00
Almen DKK 80,00
PEA KBH (Almen) DKK 80,00
PEA Andre kommuner (Almen) DKK 80,00
dof