Alle skal have råd til kurser!

Selvom man er på kontanthjælp, pension, SU eller måske slet ingen indtægt har, synes vi, at undervisning skal være til at betale. Derfor har vi en lav kursuspris, så alle kan være med.

Prisen er lav for alle, men den varierer en smule afhængigt af indtægtsgrundlag, samt hvilken kommune du bor i. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige deltagertype, når du tilmelder dig.

Det har betydning for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris. 

MobilePay-nummer: 39638 (ja, den er god nok, der skal ikke være flere tal)

Afmelding/tilbagebetaling

Hvis du fortryder din tilmelding og ønsker at skifte til et andet hold, skal du kontakte skolelederen på kontor@aftenskolenfh.dk eller tlf. 4221 3478. 

Din tilmelding er bindende, når der er 14 hverdage til kursusstart, og herefter kan du derfor ikke få kursusgebyret retur.

Administrationsgebyr

Vi flytter dig med glæde over på et andet hold, men *bemærk, at vi per 01.10.20 har indført et administrationsgebyr på tilbagebetalinger og andre ændringer. Vi er en meget lille skole og har kun én fastansat medarbejder til det administrative, der er i forbindelse med at drive Aftenskolen. Vi gør, hvad vi kan for at holde vores deltagergebyr så lavt som muligt, så alle kan være med. Administrativt er det meget tidskrævende at lave disse tilbagebetalinger og ændringer, hvorfor administrationsgebyret er indført. 

Administrationsgebyret er på 45 kr.  

Du får selvfølgelig pengene tilbage, hvis kurset bliver aflyst.

Hvis kurset/arrangementet må aflyses på grund af krig, naturkatastrofer, terror, strejker, snestorm eller epidemier, betragtes dette som force majeure, hvormed retten til erstatningsundervisning eller tilbagebetaling af kursusgebyr bortfalderDet betyder også, at 14 dages-reglen forsvinder, og vi ikke tilbagebetaler kursusgebyret, selvom der er mere end 14 dage til kursusstart. Men vi tilbyder, at man som deltager kan blive flyttet over på et andet hold enten i samme periode eller en senere periode.