Skrivekurser

Skrivekurserne i Aftenskolen Fountain House er populære og mangeartede med tre forskellige kompetente undervisere Helle Meret Brix, Inger Christine Løwe og Rikke Oberlin Flarup. Se nærmere på det skrivekursus, der passer netop til dig. Både for dig, som gerne vil begynde at skrive og til dig med erfaring.

  • Kursus
  • Holdnr
  • Startdato
  • Underviser
  • Sted

Kursus

Holdnr

Startdato

Underviser

Sted

Rikke Oberlin Flarup

Rikke Oberlin Flarup

Rikke Oberlin Flarup er freelance litteraturformidler og forfatter og har blandt andet udgivet ungdomsromanen ’Telefontesten’ på forlaget Vild Maskine, der handler om kropslig skam og den første kærlighed. I januar 2024 udkommer hun med romanen ’Undskyld jeg kommer for sent’ (Ekbátana). Hun er også indehaver af forlaget Arkiv for Detaljer og medarrangør af bogfestivalen Lille Bogdag. Hun har tidligere undervist på bl.a. Frederikssund Bibliotek.
Inger Christine Løwe

Inger Christine Løwe

Inger Christine Løwe er forfatter og udgav i 2020 romanen ‘Cherry’ på forlaget Arkiv for Detaljer, der handler om venskabets fleksibilitet og grænser for intimitet. Hun har siden bidraget til diverse tidsskrifter. Hun er uddannet i moderne kultur fra Københavns Universitet og Talentskolens forfatterlinje. Hun har tidligere undervist på Jyderup Højskole.

Helle Merete

Helle Merete Brix

Helle Merete Brix er freelancejournalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder på Weekendavisen. Hun er mangeårig underviser på skrivekurser i Aftenskolen Fountain House og FOF.