Deltagertyper

Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning.

 

Handicap: Vælg handicap hvis du enten:

  • Bor i en anden kommune end Frederiksberg- og Københavns kommune
  • Bor i Frederiksberg- og Københavns kommune, men ikke er på nogle af indtægterne nævnt i PEA
  • Er på sygedagpenge, barselsdagpenge eller fleksjobber

PEA (Frederiksberg): Tilskuddet gives til folkepensionister, førtidspensionister, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU. For at få tilskuddet er det nødvendigt at vi ser dokumentation for din indtægt.

PEA (KBH): Tilskuddet gives til folkepensionister, førtidspensionister, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU. For at få tilskuddet er det nødvendigt at vi ser dokumentation for din indtægt.

*Ressourceforløbsydelse er afhængig af din ydelse, før du begyndte ressourceforløbet. Spørg din sagsbehandler, hvis du er i tvivl

 

Det er vigtigt, at du vælger den korrekte deltagertype, når du tilmelder dig, samt at du oplyser samme deltagertype, når du udfylder tro- og loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.